Kalsbeek College

100 jaar Kalsbeek

In 2017 bestaat het Kalsbeek College 100 jaar. In 1917 startte de toenmalige hoofonderwijzer Feike Kalsbeek een kopklas (je zou het nu een groep 9 van het basisonderwijs noemen), aansluitend aan zijn lagere school. Het was het eerste voortgezet onderwijs in Woerden.

Maar liefst een eeuw lang bereiden wij jonge mensen uit Woerden  en omgeving voor op hun rol als volwassen deelnemer aan de samenleving van morgen. Het steeds opnieuw optrekken met jongeren, vol talent en verwachting onderweg naar hun eigen toekomst, inspireert ons en houdt ons jong!

Reünie op 10 juni 2017
De reünie op 10 juni was zeer geslaagd! Bijna 2.000 oud-leerlingen (en oud-medewerkers) van onder andere de Nijverheidsschool voor meisjes, de VGLO, de LAVO, de LEAO Willem-Alexanderschool en de LBO Oversingel waren voor even terug op ‘hun oude school’. Bekijk de foto’s op 100jaar.kalsbeek.nl/foto’s.

Activiteiten in ons jubileumjaar

in 2017 vieren we op verschillende manieren feest. Vier jij het jubileum met ons mee?

Jubileumweek

De week van 13 t/m 17 februari is op het Kalsbeek College omgedoopt tot ‘jubileumweek’. In deze bijzondere lesweek voor de leerlingen van beide locaties hebben we een hele week stil gestaan bij ons jubileum.

Reünie 10 juni

Op beide locaties is er op 10 juni een reünie georganiseerd voor oud-leerlingen en oud-collega’s. Leuke foto’s staan op 100jaar.kalsbeek.nl/foto’s.

Ghana-project

In februari 2017 is een groep van 34 leerlingen en 6 medewerkers van het Kalsbeek College naar Ghana gegaan om een school te bouwen. Een prachtig project met een mooie, tastbare opbrengst.

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.