Kalsbeek College

Anne Migo

Als klein meisje riep ze al dat ze graag in een winkel wilde werken. Klanten blij maken, goede adviezen geven en mooie producten verkopen, het leek Anne Migo een mooie combinatie. “Ik ben gek op dit vak!”

Dicht bij het vuur
Anne Migo is verkoopster bij Pour Vous. Deze branche is ze langzaam ingerold. Haar ouders zijn eigenaar van deze winkel. Eerst werkte ze op zaterdag en in vakanties in de zaak en toen besloot ze een opleiding Filiaalmanager/Ondernemer te doen.

Vakkennis
Vakkennis is volgens haar een must, je moet weten waarover je spreekt. “Klanten lezen tegenwoordig veel op internet en wij moeten altijd dan net dat beetje meer weten om zo ook een goed advies te geven.” In de toekomst zou ze graag de zaak van haar ouders overnemen, “maar dat is nog iets om naar toe te werken.”

Vakkennis is een must!

Goede basis
De Kalsbeek heeft Anne een goede basis gegeven. Hoewel ze al vroeg wist dat ze in deze branche wilde werken, hebben haar ouders haar aangemoedigd om ook verder te kijken. Daarop besloot ze een zo breed mogelijk vakkenpakket te kiezen. Ze koos de richting Economie, maar met nask, wiskunde en Frans. Hierdoor liet zij nog veel wegen open.

Herinneringen
De keuze voor de Kalsbeek was snel gemaakt. “Het is een leuke school met een goede sfeer. Veel vriendinnen uit Oudewater gingen ook naar de Kalsbeek. Zo konden we samen fietsen.”
De leukste lessen vond ze die van meneer Ten Hoeve. Met wiskunde had ze moeite, maar van hem kreeg ze de juiste uitleg en zijn grapjes zorgden voor een goede sfeer in de klas. “Geniet van je tijd op school”, geeft ze als tip mee.

Over Anne
Naam Anne Migo
Geboortedatum 22 februari 1993
Locatie Schilderspark (leerjaar 1 en 2) en Bredius (leerjaar 3 en 4)
Opleiding vmbo-t
Studie Mbo niveau 4, Filiaalmanager /ondernemer

_MG_5095

Naar overzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.