Kalsbeek College

Edwin Rodenburg

Edwin Rodenburg werkt als intern accountmanager bij de Rabobank. Hij zit daar helemaal op zijn plek. Als tiener zag hij een administratieve baan bij een middelgroot bedrijf al helemaal zitten. “En het is gelukt. Samen met mijn accountmanager bedien ik een portefeuille met groot zakelijke klanten. Elke dag is anders.”

Fundament
Edwin begon zijn carrière op het vmbo op locatie Bredius. Na zijn diploma was hij de schoolbanken nog niet zat. Integendeel. Een mbo-studie, een hbo-opleiding Financial Service Management plus een studie Economie en Management aan de Erasmus Universiteit. Een stevig fundament. “Ik wist nog niet precies wat ik wilde, maar ik vond dat ik op de Kalsbeek veel verschillende opties had om dit later goed te kunnen bepalen”, legt hij uit. “Ik ben naar verschillende open avonden geweest. Ik vond de Kalsbeek het leukst. Vooral in de praktijklokalen keek ik mijn ogen uit.”

Kleinere klas
Edwin ziet de Kalsbeek als zijn leukste schoolervaring. “Leerzaam, goede sfeer en kundige docenten. De economielessen van Gert Hulleman vond ik heel erg leuk. Het was een kleinere klas, hierdoor was er verbondenheid in de klas en de losse manier van lesgeven met veel humor maakte het allemaal erg leuk.”

Zorg dat je je diploma haalt. Dat is een goede start voor je verdere keuzes die je maakt.

Losse sfeer
Ook aan het kamp in het vierde leerjaar heeft Edwin goede herinneringen. “De docenten Hulleman, Gort en mevrouw Van Veen (nu Hulleman) waren er bij. Met de eindexamens in zicht was de sfeer los en was er een goede band tussen de leerlingen en de docenten. Ik heb veel geleerd en tegelijk veel plezier gehad. Een mooie combinatie!”

Over Edwin
Naam Edwin Rodenburg
Geboortedatum 2 juli 1980
Zat op de Kalsbeek: van 1992 tot 1996
Locatie Bredius
Opleiding vmbo
Studie MBO Bank en verzekeringswezen, Economie en Management, Financial Service Management
LinkedIn LinkedIn-profiel Edwin
Kalsbeek College: 1992-1996

Kalsbeek College: 1992-1996

Naar overzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.