Kalsbeek College

Jeffrey Hamilton

Acteur in de tv-serie Overspel en bekend geworden als Fos Fischer in Goede Tijden Slechte Tijden. Jeffrey Hamilton (26) wist al heel vroeg dat hij graag wilde acteren. Op het Kalsbeek College kreeg hij die ruimte. “Ik kon mijn havo-examenjaar combineren met het spelen in GTST”, vertelt Jeffrey.

Leuke en open school
Als Woerdenaar was de keuze voor de Kalsbeek snel gemaakt. Jeffrey: “De meeste van mijn vrienden van de basisschool gingen naar de Kalsbeek. Ook zat mijn oudere broer Jacco daar al op school en was het voor mij lekker dichtbij.” Hij omschrijft de school als ‘een leuke en open school met over het algemeen goede leraren’.

Gym van meneer Griffioen
Goede herinneringen heeft Jeffrey aan het gala aan het einde van de examenperiode en aan de lessen van Bram Griffioen. Gym was zijn lievelingsvak en de manier waarop meneer Griffioen die lessen gaf maakte het voor de bekende acteur extra leuk. In 2006 slaagde Jeffrey voor zijn havo-examen.

Het klinkt misschien cliché, maar geniet van je schooltijd. Er komt altijd een moment dat je terug verlangt naar die goede oude tijd.

Studie
Hij koos na zijn Kalsbeek-tijd voor de studie ‘Camera Journalist’ aan de Open studio in Amsterdam. Een jaar na zijn vertrek bij GTST (waar hij bijna 3 jaar in gespeeld heeft) maakte hij zijn opwachting in de jeugdserie SpangaS. Hij kreeg rollen in de speelfilm SpangaS op Survival en 8 Hoog en de tv-serie Van God Los.

Over Jeffrey
Naam Jeffrey Hamilton
Geboortedatum 18 maart 1988
Zat op de Kalsbeek van 2001 tot 2006
Locatie Schilderspark
Opleiding havo
Studie Camera Journalist, Open studio Amsterdam
LinkedIn LinkedIn-profiel Jeffrey

Jeffrey Hamilton

Naar overzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.