Kalsbeek College

Aanmelden

Kies jij ook voor het Kalsbeek College? Leuk! Aanmelden voor het 1e leerjaar gaat vanaf dit jaar net iets anders:

  • Er is een landelijke, centrale aanmeldweek voor de middelbare school: alle groep 8-leerlingen melden zich in de week van 25 tot 31 maart aan.
  • De middelbare scholen in Woerden, dus ook het Kalsbeek College, gebruiken een digitaal aanmeldsysteem. Je hebt dus geen papieren aanmeldformulier meer nodig.
  • Je ouders melden jou niet zelf digitaal aan, dit regelt jouw basisschool.
  • Ben je door je basisschool digitaal aangemeld? Dan krijg je van ons eind april een brief met meer informatie en later, in juni, een uitnodiging voor de kennismakingsdag in die maand. Op beide locaties is dat woensdag 26 juni. Op die dag leer je je nieuwe klas, mentor en mentorassistenten kennen. Als je die dag niet kan (bijvoorbeeld omdat je die dag op kamp bent met je klas), is er op 3 juli een tweede mogelijkheid om je mentor te ontmoeten.

Altijd een plek die bij je past!
Iedere leerling die zich op het Kalsbeek College inschrijft, wordt in een passende brugklas geplaatst. Het Kalsbeek College is een regionale school. Uit de reacties die wij kregen van ouders uit Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn en Utrecht-stad bleek dat er onduidelijkheid bestaat over het aannamebeleid van het Kalsbeek College voor kinderen uit deze kernen. Leerlingen uit deze kernen – en ook daarbuiten – zijn van harte welkom op het Kalsbeek College!

Aanmelden voor leerjaar 2 en hoger
Wil je instromen in leerjaar 2 of hoger? Dan kun je het beste ons bellen en een afspraak maken met de afdelingsleider van het betreffende leerjaar.

Kalsbeek

Top onderwijs op elk niveau

Kies je locatie!

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten