Kalsbeek College

Aanmelden

Kies jij ook voor het Kalsbeek College? Leuk! Aanmelden voor het 1e leerjaar doe je zo:

  • je ouders/verzorgers vullen het aanmeldingsformulier in dat je van je groep 8-leerkracht krijgt (of u print zelf het aanmeldingsformulier voor de brugklas en stuurt deze naar het vermelde adres);
  • het ingevulde formulier lever je op school in, waarna jouw basisschool voor 24 februari 2023 alle Kalsbeek-aanmeldingsformulieren bij ons brengt;
  • vervolgens krijg je van ons rond 30 maart een brief met meer informatie en later, in juni, een uitnodiging voor de kennismakingsdag in die maand. Op locatie Bredius is dat donderdag 15 juni, op locatie Schilderspark op woensdag 21 juni. Op die dag leer je je nieuwe klas, mentor en mentorassistenten kennen. Als je die dag niet kan (bijvoorbeeld omdat je die dag op kamp bent met je klas), is er een week later een tweede mogelijkheid om je mentor te ontmoeten: 22 juni op Bredius, 28 juni op Schilderspark.

Wanneer word je toegelaten?
In de regel word je op onze school toegelaten als het aanmeldingsformulier (ingevuld en ondertekend door je ouders/verzorgers) voor 24 februari 2023 bij ons binnen is en wij zo weten dat je aan ons volledige onderwijsprogramma deelneemt.

Kalsbeek College: altijd een plek die bij je past
Het Kalsbeek College is een regionale school. Uit de reacties die wij kregen van ouders uit Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn en Utrecht-stad bleek dat er onduidelijkheid bestaat over het aannamebeleid van het Kalsbeek College voor kinderen uit deze kernen. Leerlingen uit deze kernen – en ook daarbuiten – zijn van harte welkom op het Kalsbeek College!

Aanmelden voor leerjaar 2 en hoger
Wil je instromen in leerjaar 2 of hoger? Dan kun je het beste ons bellen en een afspraak maken met de afdelingsleider van het betreffende leerjaar.

Kalsbeek

Top onderwijs op elk niveau

Kies je locatie!

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.