Kalsbeek College

Afdelingen

Op het Kalsbeek College locatie Bredius kun je een vmbo-basis, vmbo-kader of mavo-opleiding volgen. In welke brugklas je start, hangt af van het advies van je basisschool. Je komt in een van deze brugklassen terecht:

  • vmbo-basis/kader met leerwegondersteuning
  • vmbo-basis/kader
  • vmbo-kader/mavo
  • mavoXL

Vmbo-basis/kader
Uitdagend praktijkgericht onderwijs vol inspiratie. Op het Kalsbeek College heb je veel keuze en daarom is er altijd een plek die bij jou past. Wist je dat wij maar liefst 7 beroepsrichtingen aanbieden? In de presentatie over vmbo-basis/kader vertellen brugklasmentoren Marieke de Wit en Rosa van Halm je meer over jouw mogelijkheden.

Vmbo-kader/mavo
Met een vmbo-kader/vmbo-t of vmbo-t advies kom je terecht in de kader/mavo-brugklas. Je hebt 2 jaar de tijd om te ontdekken waar je op je plek zit: op het vmbo (waar je kunt kiezen uit maar liefst 7 beroepsrichtingen) of op de mavoXL. Bekijk de presentatie over vmbo-kader/mavo waarin brugklasmentoren Denise Ouendag en Sander Schouten je hier alles over vertellen.

MavoXL
In 4 jaar op locatie Bredius een mavo-diploma halen? In een extra theorievak examen doen of een mavo-diploma met een praktijkvak erbij? Dat kan allemaal met de mavoXL op locatie Bredius. Omdat wij veel verschillende beroepsrichtingen aanbieden, zit er altijd een praktijkvak bij dat jou aanspreekt. Bovendien geeft dit mavo-diploma met iets extra’s jou een mooie opstap naar het mbo. Brugklasmentor Hendrika van Vliet vertelt alles over jouw mogelijkheden.

Kalsbeek

Top onderwijs op elk niveau

Kies je locatie!

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.