Kalsbeek College

Vakken in de brugklas in beeld

Op locatie Bredius volg je een een mavoXL- of vmbo-opleiding als voorbereiding op een beroepsopleiding in het mbo. Onderwijs vol inspiratie en uitdaging. Maar wat leer je nou eigenlijk bij aardrijkskunde en geschiedenis? Hoe krijg je les bij de kunstvakken tekenen en handvaardigheid? En waar gaat godsdienst allemaal over? Onze leerlingen en docenten vertellen jou meer over de vakken:

  • aardrijkskunde en geschiedenis
  • handvaardigheid en tekenen
  • drama
  • natuurkunde, scheikunde en biologie
  • godsdienst
  • techniekklas (speciale klas in leerjaar 2 vmbo-basis/kader)

Aardrijkskunde & Geschiedenis
Benieuwd hoe een aardrijkskunde- of geschiedenisles eruit ziet? In deze video vertellen leerlingen en docenten wat je in deze les doet en leert.

Handvaardigheid & Tekenen
Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Dan zijn deze lessen echt iets voor jou. Bekijk hier wat je bij de kunstvakken doet.

Drama
Op locatie Bredius krijgen alle brugklasleerlingen het vak ‘drama’. Een leuk vak waarin je zelfvertrouwen een boost krijgt en je werkt aan je presentatievaardigheden.

Natuurkunde, Scheikunde & Biologie
Natuurkunde, scheikunde en biologie zijn leuke vakken die je op het Kalsbeek College krijgt. Proefjes doen, ontdekken en leren staan centraal. Ken je het proefje met een colafles en een pepermuntbal al? Kijk snel mee.

Godsdienst
Het vak godsdienst staat standaard op je rooster. Wat leer je bij godsdienst? En wat vinden leerlingen ervan? Ontdek het in dit filmpje.

Techniekklas
In de Techniekklas zitten leerlingen die graag met hun handen werken. In het tweede leerjaar zijn zij al lekker veel praktisch bezig. Wat ze leren en waarom je voor de Techniekklas moet kiezen, zie je in deze video.

Kalsbeek

Top onderwijs op elk niveau

Kies je locatie!

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.