Kalsbeek College

Afdelingen

In welke brugklas je komt, hangt af van het advies van je basisschool. Op het Kalsbeek College locatie Schilderspark zijn er 4 brugklasniveaus:

  • 1-gymnasium
  • 1-atheneum
  • 1-havo/atheneum/gymnasium
  • 1-mavo/havo (havo-6)

Gymnasium en atheneum
Vwo op het Kalsbeek College staat voor uitdaging. In de 1-gymnasiumen 1-atheneumbrugklas krijg je boeiende vakken als science en mythe & werkelijkheid. In 1-gymnasium start je meteen met Latijn. Verder bieden we o.a. het U-Talent programma, talentmodules, onderzoeksdagen en Cambridge English; genoeg te ontdekken! Bonnie Rabauw, mentor van de gymnasiumbrugklas, vertelt je in deze presentatie alles over het vwo.

Havo
Onze havo-opleiding, waarbij onze eindexamencijfers al een paar jaar op rij tot de beste 5% van Nederland horen, is jouw beste voorbereiding op het hbo. Onze havo staat voor kwalitatief goed onderwijs vol inspiratie en uitdagende talentprogramma’s zoals  Cambridge English, debatteams en de Kalsbeek Voetbal Academie. Havo-mentor Lotte Beltman vertelt in deze presentatie meer over de mogelijkheden bij ons op school.

Havo-6 route
Heb je een mavo- of mavo/havo-advies en is havo je doel? Kies dan voor onze unieke havo-6 route, waarbij je kennis en havo-vaardigheden ontwikkelt om in zes jaar 2 diploma’s (mavo én havo) te halen. Lennard van Dam is mentor van een havo-6 klas en vertelt je meer over de opzet en mogelijkheden van onze havo-6 afdeling.

Kalsbeek

Top onderwijs op elk niveau

Kies je locatie!

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.