Kalsbeek College

Online open dag tour

Wil je meer weten over het Kalsbeek College locatie Schilderspark? In onze speciale open dag tour kun je virtueel rondlopen, een presentatie volgen en allerlei leuke filmpjes bekijken.

Stap zo onze speciale open dag tour in
Onze speciale open dag tour is een virtuele tour met heel veel extra’s. Je vindt er niet alleen presentaties van de afdelingen (havo-6, havo en vwo), maar ook over de brugklas. Onze leerlingen vertellen in allerlei video’s over hoe het is op het Kalsbeek, wat ze op het gymnasium leren en wat er zo leuk is aan de Voetbal Academie. En in de verschillende ruimtes hangen posters met handige info.
Heb je een vraag? Je kunt ons altijd mailen ([email protected]), een WhatsApp-bericht sturen (06-59958210) of natuurlijk bellen.

Bezoek de online open dag tour

Kalsbeek

Top onderwijs op elk niveau

Kies je locatie!

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten