Kalsbeek College

Proeflessen

Op dinsdag 9 en woensdag 10 november kun je op beide locaties proeflessen volgen. Je kunt dan goed ervaren hoe het werkt op de middelbare school, zoals verschillende leraren, een bel tussen de lessen en wisselen van lokaal. En welke lesstof kan je eigenlijk verwachten in de brugklas? Je ervaart het tijdens de proeflessen op het Kalsbeek College.

Kies voor een dag, een locatie en een niveau
Groep 8-kinderen kunnen proeflessen op locatie Bredius of locatie Schilderspark volgen. Wil je naar Schilderspark, dan moet je een niveau kiezen. Kies de proeflessen op het niveau waarop je volgend jaar waarschijnlijk zal zitten. Je echte advies van de basisschool krijg je natuurlijk pas in februari.

De aanmelding sluit op maandag 25 oktober (i.v.m. de voorbereidingen van de proeflessen).

Voorlichting voor ouders
Ouders/verzorgers die meer willen weten over het Kalsbeek College, waar we voor staan en hoe ons onderwijs eruit ziet, kunnen in de tussentijd een voorlichting in de aula volgen. Op Bredius is de voorlichting op beide middagen van 15.15 tot 16.00 uur, op Schilderspark van 15.00 tot 16.00 uur. In het aanmeldformulier van de groep 8-leerling kun je aangeven of, en op welke dag je de voorlichting voor ouders bij wilt wonen.

Heb je nog vragen over de proeflessen? Bel ons (0348 – 417 694) of stuur een mail: [email protected]

Kalsbeek

Top onderwijs op elk niveau

Kies je locatie!

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.