Kalsbeek College

Wist je dat…

Wist je dat je voor de leukste school van Nederland kiest als je naar de Kalsbeek gaat? In 2012 wonnen we de titel 538 Schoolawards en we zijn er nog steeds trots op! Hieronder vind je nog meer leuke weetjes over onze school.

Wist je dat:

…onze leerlingen het heel goed doen?
Afgelopen schooljaar verliet 95,1% van de examenleerlingen de Bredius- of Schildersparklocatie met een diploma op zak. Een mooi vooruitzicht als je op onze school start!

… er locatie Bredius 2 ‘laptopklassen’ zijn?
Bij 7 vakken werk je in de klas met je laptop. Handig als je de uitleg nog een keer wil nalezen of een extra filmpje wil bekijken.

… er voor drama en kunst bij ons veel ruimte is?
De Theaterklas op Bredius bestaat uit 25 leerlingen die het hele jaar naar een eindvoorstelling toewerken. Op Schilderspark kun je auditie doen voor de schoolmusical. Leuke voorstellingen om aan mee te werken! Ook zijn er regelmatig kunst- en cultuuractiviteiten.

… wij een veilige, gezonde en maatschappelijk betrokken school zijn?
Onze locaties zijn groot, maar overzichtelijk met rookvrije schoolpleinen. Maatschappelijke stages horen bij ons onderwijsprogramma. Er worden regelmatig acties georganiseerd om geld op te halen voor goede doelen. Hele gave dagen zijn dat!