Kalsbeek College

De Regenboog en Margrietschool winnen Kalsbeek Cup

De jongens van De Regenboog en de meiden van de Margrietschool zijn er met de Kalsbeek Zaalvoetbal Cup vandoor gegaan. In een spannende finale waren zij groep 7 en 8-leerlingen van de R. de Jager en De Graaf Jan de baas.

Het Kalsbeek College heeft voor het tweede jaar op rij een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. De belangstelling was net als vorig jaar groot. Zo’n 350 kinderen – verdeeld over 14 jongensteams, 4 gemengde en 15 meidenteams – hebben in 6 voorrondes tegen elkaar gestreden voor een plekje in de finale, die woensdag 5 februari plaatsvond.

Opstap naar Kalsbeek Voetbal Academie
Het voetbaltoernooi is tevens een mooie opstap naar de Kalsbeek Voetbal Academie. Als groep 8-leerlingen kiezen voor het Kalsbeek College, kunnen zij vanaf de brugklas school en voetbal combineren op de Kalsbeek Voetbal Academie. Dit unieke programma draait voor het tweede schooljaar en inmiddels profiteren een kleine honderd eerste- en tweedeklassers van de trainingen van Robbert de Ruiter, gymdocent en tevens voetbaltrainer die momenteel derde divisionist FC Lisse onder zijn hoede heeft.

Bekijk de video over de Kalsbeek Voetbal Academie

Naar nieuwsoverzicht