Kalsbeek College

Eerste lichting DELF-certificaten

Op dinsdag 28 november ontving een groep van bijna 30 leerlingen hun welverdiende DELF-certificaat. De allereerste lichting op het Kalsbeek College! In juni deden deze toppers in het Frans examen op de onderdelen lezen, schrijven, luisteren en spreken.

Twee leerlingen – Martina en Jasper, beiden uit 4-vwo – behaalden zo’n bijzonder resultaat dat ze werden uitgenodigd bij de Franse ambassade in Den Haag. De resultaten van deze twee Kalsbeek-leerlingen behoorden namelijk bij de beste resultaten van 2023. In Den Haag werden ze feestelijk ontvangen voor een hele speciale ceremonie.

Binnenkort start de inschrijving voor de nieuwe ronde, na de halfjaarswissel gaan we van start (vanaf klas 3).

À bientôt!

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten