Kalsbeek College

Feestelijke kanotocht voor 5 en 6 vwo

Menig 5- en 6- vwo’er voelde bij het begin van het schooljaar al nattigheid. In het kader van een feestelijke start van het schooljaar stond een activiteit buiten de school op het programma. Het bleek een programma op het water die dankzij de zon, die achter de wolken bleef schijnen, en het uitblijven van regen niet in het water kon vallen.

Op de Kamerikse Wateren trotseerden ze moedig menig uitdaging. Gelukkig was iedereen uitgerust dankzij de vakantie. Het dichte riet en de laaghangende takken van de bomen zaten in de weg. Touwen en andere obstakels die in het water dreven bemoeilijkten de doorgang. Te laag geconstrueerde bruggetjes over het water zorgden voor kopzorgen. Doorzettingsvermogen en inventiviteit was nodig.

Zigzaggend, achteruit, voor een enkeling ondersteboven, discussiërend, onderhandelend, wringend of gewoon varend boekten ze gestaag voortgang. Zo ontstond vanzelf teamgevoel en groepsspirit. Iedereen haalde de eindstreep wat werd gevierd met een verfrissend drankje en een – uiteraard verantwoorde – snack. Het begin van het schooljaar was een waar feestje.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.