Kalsbeek College

First Certificate of English

Last week, 32 students received their First Certificate of English. Congratulations!!

Cambridge English
Voor leerlingen die Engels leuk vinden en goed zijn in Engels bieden we Cambridge English aan. Op het Kalsbeek College kunnen alle leerlingen Cambridge English doen, als hun Engels maar goed genoeg is. Tijdens de lessen besteden we aandacht aan de verschillende vaardigheden (luisteren, lezen, spreken en schrijven) en dat natuurlijk allemaal: in English! Leerlingen doen examen in alle vaardigheden. Deze examens worden op een externe locatie afgenomen door docenten van Cambridge ESOL en worden ook door hen nagekeken. Bij voldoende resultaat krijgt de leerling een certificaat.

Cambridge English; wat heb je eraan?
Cambridge English-examens worden door meer dan 25.000 universiteiten, werkgevers en overheden over de hele wereld erkend. Cambridge English certificaten kunnen de deuren openen voor hoger onderwijs, de kansen op een baan verbeteren en ze kunnen je keuzes voor studie of werk uitbreiden omdat ze wereldwijd worden erkend. Zie ook: www.cambridgenglish.org.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.