Kalsbeek College

Laatste week voor de kerstvakantie

Helaas lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Net als vorig jaar moet de school een periode dicht omdat een volgende coronagolf over ons heen komt. Voorlopig hebben we alleen zekerheid over de komende week. Hoe het na de vakantie verder gaat, weten we nog niet. Daarover ontvang je vóór 10 januari bericht. Op beide locaties wordt de laatste week anders ingevuld. Via de Kalsbeek App hebben alle ouders en leerlingen alle informatie over deze week ontvangen.

Locatie Bredius
De laatste week voor de kerstvakantie vervallen op locatie Bredius alle lessen en worden er ook geen online lessen gegeven. Voor dat laatste zijn verschillende redenen, maar de belangrijkste is dat het een zogenaamde B-week (bijzondere week) is: een week waarin veel activiteiten buiten de lessen gepland stonden, die nu helaas niet door kunnen gaan.

Locatie Schilderspark
Op locatie Schilderspark wordt er dinsdag, woensdag en donderdag wél online lesgegeven. Deze week was als gewone lesweek gepland en het rendement van de online uren is zodanig dat we deze hard nodig hebben en zinvol zijn voor de leerlingen.

Spullen ophalen

  • Bredius: maandag t/m donderdag is de school van 8.30 tot 16.00 uur open om spullen op te halen. Op maandag 20 en donderdag 23 december is ook de mediatheek open om nog wat leesboeken op te halen. Op dinsdag, woensdag en vrijdag is de mediatheek gesloten en kan dat dus niet.
  • Schilderspark: dinsdag- t/m donderdagochtend kunnen leerlingen hun boeken online reserveren via de Aura-app en – na bevestiging – afhalen tot uiterlijk donderdagmiddag 15.30 uur. Gaat de laptop kapot? Dan kunnen de ouders zelf contact opnemen met The Rent Company òf een mailtje sturen naar mediatheek-spk@kalsbeek.nl.

Besmettingen melden
Tijdens de vakantie kunnen besmettingen gemeld worden aan de mentor. We vinden het belangrijk dat we zicht houden op de ontwikkeling van het aantal besmettingen.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Speciaal voor kinderen uit groep 8:

Ontdek onze school online met een virtuele tour, filmpjes, presentaties en nog veel meer

locatie
Bredius à
locatie
Schilderspark à

De Kalsbeek Live Show gemist? Kijk de uitzending terug

locatie
Bredius à
locatie
Schilderspark à

Vraag het Kalsbeek Keuzepakket aan

Sluiten