Kalsbeek College

Happy Days op Bredius

Op 20 en 21 oktober vinden de ‘Happy Days’ plaats op het Kalsbeek College locatie Bredius: leuke en feestelijke activiteiten voor leerlingen en docenten na alle verwarrende en vermoeiende tijden door corona. In plaats van lessen gaan de leerlingen:

  • sporten bij Jump Square;
  • een culturele activiteit doen: leerlingen kiezen 2 workshops van Kleinkunstig, zoals filmtechnieken, goochelen, cartoon tekenen of capoeira;
  • feestvieren: op donderdagavond 20 oktober is er een 538 schoolfeest.

De onderbouwleerlingen volgen donderdag 20 oktober de workshops, terwijl de bovenbouw op verschillende tijden met bussen naar Jumpsquare in Nieuwegein gaat. Op vrijdag 21 oktober wordt het programma omgedraaid.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten