Kalsbeek College

Hersens kraken tijdens Kangoeroewedstrijd

Donderdag 16 maart hebben 26 Kalsbeek-leerlingen uit de klassen 1 t/m 3 in verschillende niveaus meegedaan aan de Kangoeroewedstrijd. Deze internationale reken-, denk- en puzzelwedstrijd wordt wereldwijd georganiseerd, dus naast de 26 Kalsbekers waren er nog veel meer leerlingen van basis- en middelbare scholen die op donderdag 16 maart op de opgaven van de Kangoeroewedstrijd aan het puzzelen waren.

Als je benieuwd bent hoe zo’n opdracht eruit ziet, kijk dan naar onderstaande opgave uit 2022. Lukt het jou om vraag 4 en 5 op te lossen?

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten