Kalsbeek College

In memoriam Els Hoek

In de zomervakantie zijn we geconfronteerd met het overlijden van onze collega Els Hoek. Zij is 66 jaar geworden. Op 31 augustus zou zij, na 40 jaar aan onze school verbonden te zijn geweest, met pensioen gaan. Dat heeft helaas niet zo mogen zijn. 

 

Els heeft vanaf 1983 bij ons gewerkt als docent Engels, economie en Dienstverlening en Producten. Daarnaast was zij regelmatig mentor en zij is daardoor van grote betekenis geweest voor haar leerlingen. Ook was zij vele jaren de decaan van de mavo-afdeling. Met grote toewijding en met een warm hart voor al haar leerlingen zocht zij met hen naar een passend vervolg na de mavo.   

 

In Els verliezen wij iemand, die oog en oor had voor collega’s en die altijd voor hen klaarstond wanneer dat nodig was.  Wij hebben als school veel aan haar te danken en het is niet te bevatten dat zij er niet meer is. Ze heeft een bijzondere plaats in ons hart en onze school en zo blijft zij in ons voortleven. Iemand zal nu naar haar omzien, zoals zij in haar leven naar ons, leerlingen, collega’s en haar familie en vrienden heeft omgezien.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.