Kalsbeek College

Kalsbeek wordt EPAS-school

Maandag 29 oktober heeft Wil Willemsen van het Liaisonbureau in Nederland voor het Europees Parlement een bezoek gebracht aan onze school. Hij was erg onder de indruk van het enthousiasme en gedrevenheid van onze Juniors en Denktank en de manier waarop het EPAS-programma herkenbaar is in onze lessen over Europa. Daarom maakte hij aan het einde van zijn bezoek bekend dat wij op 30 november geaccrediteerd gaan worden tot officiële European Parliament Ambassador School! Voor de foto’s mochten we de plaquette alvast even vasthouden.

Meer over EPAS
Benieuwd wat je leert bij het European Parliament Ambassador School (EPAS) programma? En welke leuke activiteiten erbij horen? Lees meer over EPAS.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten