Kalsbeek College

Kerstviering in thema ‘Samen’

Vele leerlingen, docenten en afdelingsleiders hebben ook dit keer weer meegewerkt om van de kerstviering een groot succes te maken en dat is zeker weer gelukt! ‘Lean on me’ werd door het schoolkoor prachtig vertolkt en ook de interpretatie van het nummer ‘Starman’ van David Bowie was zeer verrassend te noemen. Er was een mooie vertolking van ‘Joy to the world’ te horen. Verder waren er ook weer interviews te horen, een praatje van meneer van de Stelt, een gedicht en een rap. De leerlingenband mocht de viering afsluiten met het nummer ‘We are the world’.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten