Kalsbeek College

Proeflessen voor groep 8: meld je nu aan!

Zit je in groep 8 en wil je ervaren hoe het is om leerling te zijn van het Kalsbeek College? Kom dan naar de proeflessen! Je stelt zelf je rooster van de middag samen: we bieden allerlei leuke vakken aan. De keuze is aan jou!

Proeflessen locatie Schilderspark: 7 + 8 februari
(havo-6, havo, atheneum, gymnasium)
Aanmelden is vanwege de voorbereiding van beide middagen helaas niet meer mogelijk.

Op deze middagen kun je vanaf 14.30 uur proeflessen volgen. Je kunt dan een beetje ervaren hoe het werkt op de middelbare school, zoals verschillende leraren, een bel tussen de lessen en wisselen van lokaal. En welke lesstof kan je eigenlijk verwachten in de brugklas? Je stelt zelf je rooster van de middag samen: we bieden allerlei leuke vakken aan. De keuze is aan jou!

Praktische informatie over de proeflessen
De proeflessen op locatie Schilderspark starten beide middagen om 14.30 uur. Als je rond 14.15 uur op school bent, is dat vroeg genoeg. Bij de ingang word je opgevangen door leerlingen die je de weg wijzen in de school. De eerste les start om 14.30 uur, de laatste les is om 16.10 uur klaar.

Oudervoorlichting
Ouders/verzorgers die meer willen weten over het Kalsbeek College, waar we voor staan en wat kinderen allemaal kunnen doen en leren op locatie Schilderspark, kunnen tijdens de proeflessen een presentatie in de aula bijwonen. In deze leuke bijeenkomst komt u alles te weten over het Kalsbeek College en kunt u uw vragen stellen. Aanmelden is niet nodig.

  • oudervoorlichting op Schilderspark: op 7 en 8 februari van 14.30 tot 15.15 uur

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Open dag en proeflessen

Sluiten