Kalsbeek College

MaS-markt op 3 november

Om leerlingen uit de derde klas voor te bereiden op hun maatschappelijke stage, organiseren het Kalsbeek College en het Minkema College samen de MaS-markt.
Tijdens deze markt op donderdag 3 november kunnen leerlingen van het Kalsbeek College en het Minkema College tussen 19.00 en 20.30 uur kennismaken met verschillende vrijwilligersorganisaties en verenigingen uit de gemeente Woerden. Voor leerlingen een fijne manier om te ontdekken welke sector bij ze past, zoals sport, groen, cultureel, zorg of goede doelen.

Meer informatie over de maatschappelijke stage is te vinden op www.kalsbeek.nl/mas en op de site van Woerdenvoorelkaar.nl

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten