Kalsbeek College

Mooie indrukken in Polen

In het kader van de uitwisseling met Polen is een groep leerlingen van 20 tot en met 24 februari in Polen. De leerlingen hebben inmiddels al vele mooie en waardevolle indrukken opgedaan. Zo bezochten ze maandag het voormalige concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau. De rondleiding onder leiding van een gids maakte diepe indruk. Bij het herdenkingsmonument werden kaarsjes aangestoken door de leerlingen.

Dinsdag hebben ze een ontspannende dag in Krakau gehad en onder andere het Historisch Museum bezocht. Ook heeft de groep een les naar keuze gevolgd op de school in Pszczyna.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten