Kalsbeek College

Druk bezochte open dag

Wat hebben we genoten. Honderden kinderen en hun ouders hebben zaterdag 19 november onze school bezocht. Op locatie Bredius, locatie Schilderspark en de TechnoHUB konden potentiële leerlingen rondkijken. De elektrische TukTuks reden af en aan tussen de drie locaties, waar van alles te zien en te doen was. Leuk dat jullie er zo massaal waren!

Open dag gemist?
Heb je de open dag gemist? In januari en februari kunnen kinderen uit groep 8 proeflessen volgen. We bieden allerlei vakken aan en je kunt zelf je rooster van de middag samenstellen. Beide locaties organiseren op 2 middagen proeflessen:

  • proeflessen op locatie Bredius (vmbo/mavo) op 17 + 18 januari 2023
  • proeflessen op locatie Schilderspark (havo-6, havo, atheneum, gymnasium) op 7 + 8 februari 2023

Speciaal voor groep 7-kinderen is op woensdag 7 juni ‘Expeditie Kalsbeek’. In een uur ga je op ontdekkingstocht door een van onze scholen. Het is een leuke manier om kennis te maken met het Kalsbeek College en te ontdekken hoe het er op de middelbare school aan toegaat!

Vragen?
Heb je nog vragen? We helpen je graag!

  • Je kunt ons appen (06 – 5995 8210), mailen ([email protected]) of bellen (0348 – 413 120 voor locatie Bredius en 0348 – 417 694 voor Schilderspark).
  • Aanmelden voor de brugklas? Leuk! Lees meer over de aanmeldprocedure en de kennismakingsdag in juni.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.