Kalsbeek College

Paarse Vrijdag op het Kalsbeek

Paarse vrijdag op het Kalsbeek College! Op vrijdag 9 december hebben we op beide locaties gevierd dat iedereen zichzelf mag zijn: op wie je ook verliefd wordt, hoe je er ook uitziet en waarin je ook gelooft!

De school kleurde paars om duidelijk te maken dat iedereen op het Kalsbeek waardevol is. Een paarse loper, ballonnen en slingers, een wapperende regenboogvlag, paars gelakte nagels, paarse polsbandjes en regenboog-Skittles; het was een mooi feest!

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten