Kalsbeek College

Schrijversmiddag voor 2-havo

Op locatie Schilderspark is er op vrijdag 26 januari een Schrijversmiddag georganiseerd. Maar liefst 6 schrijvers kwamen op bezoek, waaronder de bekende jeugdthrillerschrijfster Margje Woodrow, Eva Burgers en Alice Bakker. Leerlingen uit 2-havo konden een bezoek brengen aan 2 van hen. Voorafgaand aan de bezoeken zochten ze informatie op en formuleerden ze een aantal vragen die ze aan de schrijvers wilden stellen. De schrijvers vertelden over het schrijfproces, het creëren van spanning, personages en ook zelfs het maken van een script voor televisie. Het was een geslaagde dag en wie weet leen jij straks wel een van de gesigneerde exemplaren?

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten