Kalsbeek College

Slagingsrecord op het Kalsbeek College

Het slagingspercentage op het Kalsbeek College is de afgelopen 10 jaar niet zo hoog geweest. Vooral de resultaten van locatie Bredius springen in het oog: ruim 98,5% van de vmbo-leerlingen die examen heeft gedaan, verlaat het Kalsbeek College met een diploma op zak. Dit cijfer ligt ver boven het landelijk gemiddelde.
De vwo-afdeling van het Kalsbeek College heeft met een slagingspercentage van 95,4% nog nooit zo hoog gescoord.

Cum laudes
Speciale vermelding verdienen ook de 14 Kalsbeek-leerlingen die cum laude zijn geslaagd. De prestatie van Douwe den Blanken springt daarbij in het oog: hij is voor het gymnasium magna cum laude geslaagd en heeft in niet 8 maar 10 vakken eindexamen gedaan. Ook Dimas van der Hall is magna cum laude geslaagd.

Afdelingen met 100%
Maar liefst 3 afdelingen kijken terug op een 100% slagingspercentage: dit zijn de leerlingen die een leerwerktraject (lwt) en de gemengde leerweg (vmbo-gl) op locatie Bredius hebben afgerond. Ook alle gymnasiasten op locatie Schilderspark hebben afgelopen vrijdag hun diploma ontvangen.

Er waren al heel veel leerlingen geslaagd 2 weken geleden, maar het is gelukt om dat aantal nog eens verder op te hogen. Van de 647 Kalsbeek-leerlingen die examen hebben gedaan, zijn er 621 geslaagd. Gefeliciteerd!!

Naar nieuwsoverzicht