Kalsbeek College

Start flexlessen op locatie Bredius

Na de herfstvakantie starten de leerlingen van locatie Bredius met flexuren. Op flex.kalsbeek.nl (of via het Groeiportaal) is het aanbod van alle flexlessen te vinden en wordt ook uitgelegd wat de verschillende soorten flexlessen inhouden.

Inschrijven voor flexlessen

  • Leerlingen uit leerjaar 1 t/m 3
    Leerlingen uit leerjaar 1, 2 en 3 kiezen 3 flexlessen. Bij het kiezen kunnen ze zien op welke momenten in het rooster de flexlessen aangeboden worden. De inschrijving opent op vrijdag 6 oktober om 19.00 uur en sluit op woensdag 11 oktober om 17.00 uur. Leerlingen die zich niet inschrijven, worden door de flexcoördinatoren ingeschreven.
    De keuzes van de leerlingen gelden tot en met de kerstvakantie. Rond de kerstvakantie kiezen de leerlingen dan weer hun flexlessen voor de volgende periode.
  • Leerlingen uit leerjaar 4
    Leerlingen uit leerjaar 4 kunnen zich alleen inschrijven voor een vakflexles. Deze lessen zijn bedoeld als extra ondersteuning met het oog op PTA’s en examens. Voor leerjaar 4 geldt er geen verplicht aantal flexlessen.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.