Kalsbeek College

Succesvolle stagemarkt op locatie Bredius

Op 7 juni was de jaarlijkse Maatschappelijke Stagemarkt op het Kalsbeek College locatie Bredius. Heel veel leerlingen van het Minkema College en Kalsbeek College zijn hier samen met hun ouders/verzorgers naartoe geweest om te ontdekken wat een leuke stageplek kan zijn voor volgend schooljaar.

Er waren bijna 30 maatschappelijke organisaties die enthousiast vertelden over hun stageplekken. De keuze was reuze! Denk aan trainingen geven, evenementen organiseren, achter de bar staan, collecteren, maatje zijn en helpen bij een museum. Tijdens de MaS-markt konden leerlingen zich direct inschrijven bij de vrijwilligersorganisaties. Er zijn veel matches gemaakt en gegevens uitgewisseld om afspraken te maken tussen leerlingen en organisaties.

Ben je niet naar de stagemarkt geweest maar zoek je nog wel een stage? Neem contact op met je mentor of kijk op www.kalsbeek.nl/mas. We wensen je in elk geval alvast heel veel plezier en mooie nieuwe ervaringen toe tijdens je MaS-stage!

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.