Kalsbeek College

Voetbalsucces op Olympic Moves

Op vrijdag 10 juni vond de 20ste editie van Olympic Moves the School Final plaats op Papendal! Meer dan 6.000 leerlingen van 300 middelbare scholen reisden af naar Arnhem om daar de finales te spelen van 18 verschillende sporten – van voetbal tot minitrampoline en streetdance.

Het Kalsbeek College was met 2 voetbalteams, een hockey- en een volleybalteam goed vertegenwoordigd. Het werd een succesvolle dag voor de voetballers. Het meidenteam van locatie Schilderspark bleek na een sterke voorronde ook op de finaledag onverslaanbaar en door de winst in de finale zijn de meiden gekroond tot beste schoolvoetballers van Nederland. Jade, Jasmijn, Daantje, Louise, Juliette, Sophie, Bridget, Ilse en Aline: gefeliciteerd!
Ook het jongensteam presteerde goed en schopte het tot de voetbalfinale.

Dat het Kalsbeek College dé plek is waar je moet zijn als je voetbal en school wil combineren, is al een paar jaar bekend. De Kalsbeek Voetbal Academie (KVA) is een goede broedplaats voor talent! Meer informatie over de KVA.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.