Kalsbeek College

Voor groep 7&8: ga naar de online open dag-tour

Helaas! Dit jaar kunnen we geen open dag en open avonden organiseren. Maar geen zorgen, we hebben allerlei leuke dingen voor jou georganiseerd.

Online open dagen
Op woensdag 19 en donderdag 20 januari zitten we tussen 16.00 en 20.00 uur klaar om met jou en je ouders in gesprek te gaan. Op die dagen stap je zo onze speciale open dag tour in: een virtuele tour met heel veel extra’s zoals leuke filmpjes, presentaties en thuisproefjes. De tour staat al online, maar op 19 en 20 januari zitten leerlingen, docenten, mentoren, afdelingsleiders en collega’s van het zorgteam klaar om jullie vragen te beantwoorden. Je kunt chatten en face-2-face in gesprek gaan; aan jou de keuze!
Inloggen of aanmelden is niet nodig

Kalsbeek Live Shows
Op woensdag 19 en donderdag 20 januari kun je vanaf de bank de Kalsbeek Live Shows bekijken: 2 shows voor en door kinderen. Onze reporters nemen je mee door de school en stellen de vragen waarop jij het antwoord wil weten. Om deze shows te bekijken, moet je je wel even aanmelden. Dit doe je via onderstaand formulier.

Kalsbeek Keuzepakket
Wil je meer weten over het Kalsbeek College? Vraag dan het (gratis) Kalsbeek Keuzepakket aan. Hierin vind je o.a. ons magazine en leuke doe-het-zelf-opdrachtjes. Vraag hieronder het (gratis) pakket aan en houd in de week van 10 januari de brievenbus in de gaten!

Kalsbeek Keuzepakket & Live Show

Inspiratie opdoen?

Alle informatie die je in de open dag tour vindt, staat ook op de website. Het groep 7 & 8-gedeelte staat boordevol leuke video’s. Kijk mee bij de locatie van jouw keuze en laat je verrassen!

Meer over locatie Bredius Meer over locatie Schilderspark
  • filmpjes over vakken die je in de brugklas krijgt, zoals natuur-/scheikunde, aardrijkskunde en geschiedenis, drama, godsdienst en tekenen en handvaardigheid
  • een van de 2e klassen is een Techniekklas, speciaal voor kinderen die graag met hun handen bezig zijn. Kijk mee wat je daar doet en leert
  • meer weten over basis/kader, kader/mavo of mavoXL? Brugklasmentoren vertellen je in een korte presentatie meer over deze afdelingen
  • op het vmbo heb je maar liefst 7 profielen om uit te kiezen. Bekijk de filmpjes van al onze beroepsrichtingen

 

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Speciaal voor kinderen uit groep 8:

Ontdek onze school online met een virtuele tour, filmpjes, presentaties en nog veel meer

locatie
Bredius à
locatie
Schilderspark à

De Kalsbeek Live Show gemist? Kijk de uitzending terug

locatie
Bredius à
locatie
Schilderspark à

Vraag het Kalsbeek Keuzepakket aan

Sluiten