Kalsbeek College

Werkweken op Bredius

De basis/kader-brugklasleerlingen en de 3-mavoleerlingen zijn op dit moment op kamp. De mavo-brugklassen en de leerlingen uit 3-basis en 3-kader zijn maandag vertrokken en inmiddels weer op school. Volgende week gaan de kader/mavo-brugklassers op kamp.

De brugklassen gaan naar Hunsel of Heino en leren elkaar nog beter kennen door middel van allerlei spellen en activiteiten. In Hunsel zijn dat een sportieve zeskamp, een tandemfietstocht, een feestelijke slotavond en een dag Toverland. In Heino staan onder andere een challenge run, swingbingo, een smokkelspel, midgetgolf, een bioscoopbezoek en een dag in pretpark Slagharen op het programma.

Leerlingen uit het derde jaar zijn verdeeld over 7 bestemmingen: de mavo-groep zit in Stadskanaal, de basis/kader-leerlingen zijn naar Sinderen, Ommen, Groningen, Limburg, Zeeland en Texel geweest. Op alle bestemmingen zijn kennismaking en gezelligheid de hoofdthema’s!

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten