Kalsbeek College

Werkweken op Bredius

De basis/kader-brugklasleerlingen en de 3-mavoleerlingen zijn op dit moment op kamp. De mavo-brugklassen en de leerlingen uit 3-basis en 3-kader zijn maandag vertrokken en inmiddels weer op school. Volgende week gaan de kader/mavo-brugklassers op kamp.

De brugklassen gaan naar Hunsel of Heino en leren elkaar nog beter kennen door middel van allerlei spellen en activiteiten. In Hunsel zijn dat een sportieve zeskamp, een tandemfietstocht, een feestelijke slotavond en een dag Toverland. In Heino staan onder andere een challenge run, swingbingo, een smokkelspel, midgetgolf, een bioscoopbezoek en een dag in pretpark Slagharen op het programma.

Leerlingen uit het derde jaar zijn verdeeld over 7 bestemmingen: de mavo-groep zit in Stadskanaal, de basis/kader-leerlingen zijn naar Sinderen, Ommen, Groningen, Limburg, Zeeland en Texel geweest. Op alle bestemmingen zijn kennismaking en gezelligheid de hoofdthema’s!

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.