Kalsbeek College

Willemijn (4V) sterk op Klassieke Olympiade

Willemijn Verhoef (4Vc) heeft op 22 januari meegedaan aan de Olympiade voor het vak Grieks. Eerst hoorde zij, als vierdeklasser tussen meest vijfde- en zesdeklassers bij de beste 60 leerlingen van Nederland, waarna zij afgelopen 22 januari op het Cygnus Gymnasium in Amsterdam aan de tweede ronde heeft deelgenomen. Het programma bestond uit een toets over een voorbereide tekst en een creatieve opdracht over de Perzische koning Cyrus de Grote. De uitslag laat nog op zich wachten, maar in elk geval was het een leuke en leerzame dag!

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten