Kalsbeek College

Zomerschool in 2 varianten

In de zomervakantie organiseert het Kalsbeek College locatie Schilderspark opnieuw een zomerschool, onder begeleiding van trainers en coaches van de Leerstek. Dit jaar zijn er 2 verschillende zomerscholen:

  • zomerschool 1: 19 – 23 juli 2021
    Deze zomerschool is voor een leerling die net niet kan worden bevorderd en een kans maakt om tijdens een korte, maar intensieve periode in de zomervakantie opgelopen achterstanden voor 1 vak weg te werken zonder daarvoor een heel schooljaar te hoeven overdoen. Het is niet de bedoeling dat deze zomerschool in de plaats komt van zittenblijven; voor een bepaalde groep leerlingen blijft een schooljaar overdoen de beste optie, ook na dit coronajaar.
  • zomerschool 2: 23 – 27 augustus 2021
    Voor deze zomerschool kunnen leerlingen zich vrijwillig opgeven. Tijdens dit traject volgt elke leerling een eigen lesprogramma met als doel het wegwerken van achterstanden en het bijwerken van kennis en vaardigheden. De leerlingen leren en oefenen individueel onder begeleiding van deskundige studiebegeleiders. Zij geven uitleg en oefenen met de leerlingen, overhoren de leerstof, kijken na en zorgen voor een fijne, productieve werksfeer. Er wordt uitgegaan van drie leerlingen per studiebegeleider. Er is dus veel individuele aandacht voor elke leerling.

Zomerschool; voor wie?
Beide zomerscholen zijn toegankelijk voor alle leerjaren. Voor zomerschool 1 ontvang je een uitnodiging na overleg met de mentor en het advies van de docentenvergadering. Voor zomerschool 2 kun je je nu al opgeven.

Meer informatie: www.kalsbeek.nl/zomerschool 

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.