Kalsbeek College

Digitale factuur

Facturen van het Kalsbeek College ontvangt u niet meer per post, maar per mail. Wel zo makkelijk, want zo kunt u de factuur meteen via iDEAL voldoen of agenderen. Voor het versturen van de digitale factuur gebruiken wij het programma AcceptEasy.

Heeft u vragen?
Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen hieronder, bel (0348 ‑ 417 694) of mail ([email protected]) ons.

 • Hoe kan ik de factuur betalen?

  Om de factuur te betalen, heeft u 2 opties:

  1. U klikt, vanaf een pc, tablet of smartphone, op de knop ‘Betaal via iDEAL’. U landt op de beveiligde transactiepagina en kiest uw bank om te betalen. Alle benodigde gegevens zijn al voor u ingevuld. U hoeft alleen nog in uw eigen bankomgeving uw bevestiging voor akkoord van betalen te geven. De betaling gaat zoals u dat gewend bent, via internet- of mobiel bankieren van uw eigen bank.
  2. U kunt het bedrag ook zelf overmaken op IBAN NL23INGB0005258170  op naam van het Kalsbeek College. Gebruik de omschrijving die in de digitale factuur staat. Zo kan uw betaling het snelst verwerkt worden.
 • Kan ik de factuur doorsturen?

  Ja, u kunt de e-mail doorsturen naar bijvoorbeeld uw partner. Het dynamische betaalstrookje voorkomt dat de factuur dubbel betaald kan worden.

 • Wat betekenen de kleurtjes bovenaan de factuur?

  De bovenste strook van de digitale factuur, waar het logo van het Kalsbeek College ook staat, is een dynamische betaalstrook. Als u de factuur ontvangt, is het strookje blauw. Als u betaald heeft, kleurt de betaalstatus in de mail van blauw naar groen. U kunt dus altijd aan de kleur van de strook zien wat de status van de factuur is.

 • De factuur klopt niet. Wat nu?

  Als de factuur (deels) niet klopt, dan kunt u contact opnemen met de financiële administratie door te bellen (0348 – 417 694) of te mailen ([email protected]).

 • Ik heb een vraag over de factuur; hoe kan ik contact opnemen?

  Heeft u een vraag over een factuur? U kunt een mail sturen naar [email protected] of reageren op de mail door een reply te sturen. Spreekt u liever iemand persoonlijk? Dan kunt u bellen met de financiële administratie: 0348 – 417 694.

  Heeft u een andere vraag voor ons? Neem dan contact met ons op.

 • Op mijn afschrift zie ik een naam van een stichting in plaats van Kalsbeek College. Hoe kan dat?

  Op uw bankafschrift staat Stichting voor Christelijk Voortgezet Onderwijs. Dit is de naam van de stichting waar het Kalsbeek College onder valt.

 • Is het een veilige manier van betalen?

  Ja. Als u op de betaal-knop klikt, start het betaalproces standaard vanaf een SSL beveiligde transactiepagina. Voor de betaling met iDEAL maakt u gebruik van de internet- of mobiele betaalapplicatie van uw eigen bank en die is zeer veilig.
  Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de beveiliging van de dienst en wordt via een streng beveiligde verbinding gecommuniceerd.

 • Hoe herken ik een factuur van het Kalsbeek College?

  De digitale factuur van het Kalsbeek College heeft een paar duidelijke herkenningspunten:

  • Het Kalsbeek College staat vermeld als afzender.
  • In de bovenste strook van de digitale factuur staat het roze-paarse logo van het Kalsbeek College.
  • Het leerlingnummer staat op 2 plekken vermeld:
   – bij ‘kenmerk’ in de bovenste strook
   – bij ‘omschrijving’ onder ‘U kunt het bedrag ook zelf overmaken’
   De eerste 5 cijfers voor het koppelteken vormen het leerlingnummer.
  • Als u klikt op ‘Betaal via iDEAL’ komt u eerst op een ’tussenpagina’ van AcceptEasy en pas daarna op de pagina van uw bank waar u veilig kunt betalen met iDEAL.
  • De url van de tussenpagina van AcceptEasy begint altijd met https://transaction.acceptemail.com (let op de ‘s’ in ‘https’).
  • Op deze tussenpagina staat hetzelfde strookje als op de digitale factuur.
  • Als u de factuur betaalt via de ‘Betaal via iDEAL’-knop, wordt het te betalen bedrag vanzelf ingevuld. U hoeft het bedrag dus niet zelf in te vullen.
 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?

  Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Het Kalsbeek College en AcceptEasy, het programma waarmee wij de digitale facturen sturen, werken volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de dienst zelf en voor informatie over het (statistische) gebruik ervan.

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.