Kalsbeek College

Kalsbeek Voetbal Academie

Ben jij gek van voetbal? En wil jij het beste uit jezelf halen? Uit voetbal én uit schoolwerk? Kies dan voor de Kalsbeek Voetbal Academie op locatie Schilderspark.

Voetbal Academie: voor wie?
De Kalsbeek Voetbal Academie is bedoeld voor alle brugklassers (jongens en meiden) op locatie Schilderspark die lid zijn van een voetbalvereniging en die passie hebben voor voetbal.

De leerlijn wordt vanaf de brugklas doorgetrokken tot en met de derde klas. Zo krijgen de leerlingen die voor de Voetbal Academie kiezen de mogelijkheid om 3 jaar lang (als lichting onder de 14, onder de 15 en onder de 16) extra voetbaltrainingen te krijgen van een ervaren trainer.

Begeleiding
De voetbaltrainingen worden verzorgd door Robbert de Ruiter, een van onze docenten lichamelijke opvoeding. Robbert is een ervaren voetbaltrainer uit onze regio; hij heeft zijn sporen in het (jeugd)voetbal ruimschoots verdiend bij onder andere Noordwijk en FC Lisse en is momenteel werkzaam als hoofd opleidingen van derdedivisionist Sportlust ’46.

Kalsbeek Voetbal Academie in de brugklas:

  • 4 lesuren voetbaltraining tijdens je reguliere schoolrooster
  • werken aan je techniek, inzicht en persoonlijkheid
  • aandacht voor samenwerken en functioneren als een team
  • samen wedstrijden en toernooien spelen
  • goed te combineren met het spelen bij je eigen club
  • kosten voor deelname aan de Kalsbeek Voetbal Academie: € 95,- per schooljaar

Meer informatie
Heb je een vraag over de Kalsbeek Voetbal Academie? Stuur een mail naar Robbert de Ruiter: [email protected]

Aanmelden
Wil je je aanmelden? Geef het aan op het algemene aanmeldformulier dat je gebruikt om je op het Kalsbeek College in te schrijven.

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.