Kalsbeek College Menu Openen

Online schoolgids van het Kalsbeek College

De online schoolgids

Welkom bij het Kalsbeek College: alle ruimte voor persoonlijke groei!

U heeft de vernieuwde online uitgave van onze schoolgids gevonden. Deze digitale gids vormt een onschatbare bron van informatie voor onze leerlingen en ouders of verzorgers voor het schooljaar 2023-2024.

We verheugen ons erop om dit jaar weer een verfrissend perspectief te bieden. Op onze Bredius-locatie staan we klaar om een nieuw rooster te introduceren, waarbij maatwerk voor elke leerling en intensievere begeleiding centraal staan. Daarnaast wordt de mobiele telefoon niet langer verwelkomd op deze locatie, waardoor we een omgeving hopen te creƫren die concentratie en tegelijkertijd meer sociale interactie bevordert.

Op locatie Schilderspark zetten we eveneens een belangrijke stap richting maatwerkonderwijs. In de loop van dit schooljaar wordt er meer duidelijkheid over de exacte invulling hiervan. Deze ontwikkelingen getuigen van onze voortdurende toewijding om onze leerlingen te ondersteunen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling naar volwassenheid en zelfstandigheid.

Op beide locaties gaan de brugklasleerlingen gaan weer op kennismakingsweek en staan er weer allerlei excursies en activiteiten op het programma. De ontwikkeling en groei van onze leerlingen staan niet stil. We dagen ze uit, leren ze vooruit te kijken en gerichte keuzes te maken. We stimuleren leerlingen een stap extra te zetten en vinden het belangrijk dat ze goed in hun vel zitten. Iedereen doet ertoe!

Met oprecht enthousiasme kijken we uit naar een jaar vol ontdekkingen, groei en nieuwe mogelijkheden. Mogen wij u allen een buitengewoon leerzaam en voorspoedig schooljaar toewensen!

Hartelijke groet,

Tijmen Smit
College van Bestuur

Kies je schoolgids