Kalsbeek College Menu Openen

Gang van zaken

Gang van zaken

Aula en lunchen

De aula van de school is de hele dag open voor leerlingen die geen les hebben. Voor en na schooltijd kun je dus ook terecht in de aula. Hier kun je nog even napraten of wachten tot je les begint. Verder is de aula in gebruik tijdens alle pauzes.
De omgeving van de school is helaas verboden gebied. Dit in verband met overlast voor de bewoners in de buurt.

Lunchen
De middagpauze is voor onder- en bovenbouw verspreid, zodat de drukte gespreid wordt en je rustig je lunch kunt eten. In het 1e en 2e leerjaar heb je pauze van 11.45 tot 12.15 uur. De bovenbouw luncht van 12.55 tot 13.25 uur.

Tijdens de pauzes is het buffet in de aula open. Je kunt hier verschillende broodjes kopen en deze met een bankpas betalen. Soms worden ook producten uit de keukens van de afdeling Horeca, Bakkerij & Recreatie in de aula verkocht. Verder staan er in de aula automaten voor frisdrank, melkproducten, koffie, thee, soep en snoep. Uiteraard hoort het afval in de daarvoor bestemde bakken. Hierbij rekenen we op ieders medewerking.

Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten