Kalsbeek College Menu Openen

Studieboeken & Financiële zaken

Studieboeken & Financiële zaken

Factuur

Factuur

Aan het begin van het schooljaar ontvangt u een factuur voor de jaarlijkse ouderbijdrage en de onderwijsgelateerde (‘overige’) kosten zoals een tekendoos, vakkleding en de huur van een kluisje. In onderstaand overzicht kunt u goed kunt zien voor welke activiteit of dienst wij een bijdrage vragen. Zowel de ouderbijdrage als de overige kosten zijn vrijwillig.

Leerlingen gaan in de brugklas en in leerjaar 3 op werkweek. Wij vragen u om deze factuur voor aanvang van de werkweek te voldoen. Mocht u wel willen betalen, maar op dat moment niet in staat zijn om dat te doen, dan kunt u contact opnemen met de financiële administratie. Dan bekijken we samen de mogelijkheid voor een betalingsregeling.

Mocht u besluiten om geen bijdrage te betalen voor een bepaalde activiteit, dan kan het zijn dat deze activiteit in zijn geheel niet doorgaat.

 

 

 

Digitale factuur

Onze facturen versturen wij digitaal. U ontvangt een mail met een link om het bedrag direct via iDeal te voldoen. Heeft u vragen over de factuur of over betaling? Stuur dan een mail naar [email protected].

Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten