Kalsbeek College Menu Openen

Studieboeken & Financiële zaken

Studieboeken & Financiële zaken

Factuur

Factuur

Aan het begin van het schooljaar ontvangt u een factuur voor de jaarlijkse ouderbijdrage en de onderwijsgelateerde (‘overige’) kosten zoals een tekendoos, vakkleding en de huur van een kluisje. In onderstaand overzicht kunt u goed kunt zien voor welke activiteit of dienst wij een bijdrage vragen. Zowel de ouderbijdrage als de overige kosten zijn vrijwillig.

Leerlingen gaan in de brugklas en in leerjaar 3 op werkweek. Wij vragen u om deze factuur voor aanvang van de werkweek te voldoen. Mocht u wel willen betalen, maar op dat moment niet in staat zijn om dat te doen, dan kunt u contact opnemen met de financiële administratie. Dan bekijken we samen de mogelijkheid voor een betalingsregeling.

Mocht u besluiten om geen bijdrage te betalen voor een bepaalde activiteit, dan kan het zijn dat deze activiteit in zijn geheel niet doorgaat.

 

 

 

Digitale factuur

Onze facturen versturen wij digitaal. U ontvangt een mail met een link om het bedrag direct via iDeal te voldoen. Heeft u vragen over de factuur of over betaling? Stuur dan een mail naar [email protected].