Kalsbeek College Menu Openen

Communicatie & Informatie

Communicatie & Informatie

Contact met school

Natuurlijk zijn er ouderavonden en driehoeksgesprekken, maar tussendoor kunt u altijd contact met ons opnemen via de Kalsbeek App of per telefoon (0348 – 417694). U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met bijvoorbeeld een afdelingsleider, mentor, decaan of leerlingbegeleider. Als u hier behoefte aan heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Mentor
Aan het begin van het schooljaar krijgt u te horen wie de mentor van uw kind is. De mentor is in principe het eerste aanspreekpunt. Via de Kalsbeek App kunt u de mentor bereiken.

Kalsbeek App

Het Kalsbeek College gebruikt een eigen app voor de communicatie met ouders/verzorgers en leerlingen. Daarmee is er één centraal communicatiekanaal die kanalen als mail, (nieuws)brieven en papieren/PDF-formulieren vervangt.

In de Kalsbeek App kun je gemakkelijk al het nieuws bekijken, ziekmeldingen doorgeven, verlof aanvragen, contact houden met de mentor, formulieren invullen en ondertekenen, afspraakplanners invullen voor oudercontactavonden, de jaarkalender bekijken en vragen stellen aan school.

Ouders/verzorgers zonder smartphone krijgen alle berichten en taken alsnog binnen via mail.

Informatie en ouderinfo
Informatie ontvangt u zoveel mogelijk via de Kalsbeek App. Berichten over projectweken en gymlessen, maar ook bijvoorbeeld de ouderinfo die zes keer per jaar uitkomt. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over actuele zaken die in de school spelen.