Kalsbeek College Menu Openen

Communicatie & Informatie

Communicatie & Informatie

Ouderavonden

Er zijn 3 soorten avonden voor ouders: informatieavonden, oudercontactavonden en driehoeksgesprekken. Uitnodigingen ontvangt u via de Kalsbeek App. In de app staan de data van de avonden die al vastgesteld zijn. Ook andere relevante data voor bijvoorbeeld studiemiddagen, activiteiten en vakanties zijn in de Kalsbeek App te vinden onder het kopje ‘Jaarkalender’.

  • Ouderavond
    Er is aan het begin van elk schooljaar een ouderavond, waar u informatie krijgt over het betreffende leerjaar van uw kind, bepaalde schoolactiviteiten en waar u kennismaakt met de mentor.
  • Oudercontactavond
    Tijdens oudercontactavond kunt u samen met uw zoon/dochter in gesprek met een of meerdere vakdocenten (dit is dus geen mentorgesprek). U kunt inschrijven via Magister.

Driehoeksgesprekken
Daarnaast zijn er 2 keer per jaar driehoeksgesprekken op school, waarbij leerlingen, ouders en mentoren samen in gesprek gaan over de ontwikkelingsdoelen van de leerling. U krijgt hiervoor een uitnodiging van de mentor. Bij het kopje ‘Mentor’ staat meer informatie over deze driehoeksgesprekken.