Kalsbeek College Menu Openen

Extra's

Extra's

Lichamelijke opvoeding

Kleding en schoenen

Je bent verplicht sportkleding te dragen. Let op: je mag in de zaal niet sporten op sportschoenen met zwarte zolen, schoenen die afgeven of schoenen die buiten zijn gedragen.
In de periode tot aan de herfstvakantie en na de meivakantie kunnen de lessen buiten worden gegeven. Deze lessen vinden plaats op gras of kunstgras. Gebruik van noppenschoenen is dan gewenst. Houd ook rekening met het feit dat het ook wat kouder kan zijn en je daarop gekleed bent.

Waardevolle spullen

Waardevolle voorwerpen bewaar je tijdens de lessen in je eigen kluisje. Ook kun je deze voorwerpen in een open bak in de gymzaal leggen. De gymdocenten zijn hier echter niet verantwoordelijk voor.

Douchen na de gymles

Vanwege de hygiëne is het zeer gewenst om na afloop van de gymles te douchen. Mocht dit bezwaarlijk zijn, zorg dan in ieder geval voor een handdoek zodat het wassen van het gezicht en oksels wel mogelijk is.

Verzuim

Ben je geblesseerd of niet in staat om mee te sporten? Dan meld je dit aan het begin van de les bij je gymdocent. Samen kijken jullie aan welke onderdelen van de les je wél mee kunt doen, desnoods als begeleider of spelleider. Neem bij een blessure dus altijd je gymkleding mee.