Kalsbeek College Menu Openen

Gang van zaken

Gang van zaken

Mediatheek en schoolpas

Mediatheek

De schoolmediatheek is gevestigd in een grote, open en kleurrijke ruimte. Er kunnen ongeveer 90 leerlingen tegelijkertijd werken. Je kan kiezen of je alleen en in stilte wilt werken of dat je samen wil gaan overleggen.

We hebben een grote collectie boeken, variërend van de klassiekers tot de nieuwste literatuur, van spannende mysteries tot verhalen over geweldige fantasiewerelden. En ze staan er in het Nederlands, Engels, Duits, en Frans en de klassieke talen.
Als je op zoek bent naar feiten kun je onze collectie non-fictie boeken of een van de vele online bronnen raadplegen die we voor je hebben verzameld.

In de mediatheek heb je ook toegang tot diverse databanken en kun je je werkstuk printen.

En heb je even geen idee wat je wilt gaan lezen? Of kun je de juiste informatie niet vinden die je zoekt voor je project? Dan helpen wij je met leestips en het vinden van de perfecte digitale bron!

Schoolpas

Aan het begin van het schooljaar krijg je je schoolpas met foto uitgereikt. Daarnaast kun je de Aura-app downloaden op je mobiel. Met de app of je schoolpas kun je gebruik maken van de mediatheek.