Kalsbeek College Menu Openen

Hoe gaan we met elkaar om

Hoe gaan we met elkaar om

Alcohol, roken en drugs

Alcohol en drugs

Alcohol drinken en drugs gebruiken is voor en tijdens de schooldag verboden. Ook is het niet toegestaan om alcohol en drugs in bezit te hebben, te gebruiken of te verhandelen. Dit geldt ook voor excursies en activiteiten in binnen- en buitenland die de school organiseert.
Schoolfeesten zoals het gala en bijeenkomsten op school (denk aan voorstellingen en diploma-uitreikingen) zijn geheel alcoholvrij.

Roken

Het Kalsbeek College is een rookvrije school en heeft een rookvrij schoolplein. Wij vinden het belangrijk om een veilige en gezonde plek te bieden. Leerlingen mogen op het schoolplein dus niet roken, ongeacht de leeftijd.

Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten