Kalsbeek College Menu Openen

Hoe gaan we met elkaar om

Hoe gaan we met elkaar om

Foto’s en video’s

Op de website van het Kalsbeek College staan nieuwsberichten van activiteiten en evenementen. Ook heeft de school een Instagram-, Twitter- en Facebookaccount waarop nieuws uit de school gedeeld wordt. Op ons YouTube-kanaal zijn voorlichtingsfilmpjes te vinden

Op het Kalsbeek College vinden wij het belangrijk om op een veilige en respectvolle manier met elkaar om te gaan. Voldoen aan de privacywet (de ‘AVG’, Algemene Verordening Gegevensbescherming) is hier natuurlijk een onderdeel van. Aan het begin van elk schooljaar krijgen ouders/verzorgers een automatisch verzoek om in Magister aan te geven of er wel of geen toestemming gegeven wordt om persoonsgegevens, zoals naam, foto’s en filmpjes die in schoolverband gemaakt worden, te plaatsen op bijvoorbeeld onze website en social mediakanalen.

Niet blij met een foto?
Hebben jij en je ouders/verzorgers toestemming gegeven maar wil je een specifieke foto toch liever van het internet hebben? Natuurlijk kan dat! Je kunt dit aangeven bij je mentor of een mail sturen naar [email protected]. De betreffende foto wordt dan meteen verwijderd.