Kalsbeek College Menu Openen

Studieboeken & Financiële zaken

Studieboeken & Financiële zaken

Factuur

Aan het begin van het schooljaar ontvangt u een factuur voor de ouderbijdrage en de onderwijsgelateerde (‘overige’) kosten. Hierin vindt u een gespecificeerd overzicht, zodat u goed kunt zien voor welke activiteit of dienst wij u een bijdrage vragen. Zowel de ouderbijdrage als de overige kosten zijn vrijwillig.

Voor de werkweken ontvangt u een aparte factuur. Wij vragen u om deze factuur voor aanvang van de werkweek te voldoen. Mocht u wel willen betalen, maar op dat moment niet in staat zijn om dat te doen, dan kunt u contact opnemen met de financiële administratie. Dan bekijken we samen de mogelijkheid voor een betalingsregeling.

Mocht u besluiten om geen bijdrage te betalen voor een bepaalde activiteit of is de betaling niet op tijd binnen, dan kunnen wij leerlingen uitsluiten van de betreffende activiteit. Uiteraard zorgen wij dan voor een passende vervanging.

Digitale factuur
Onze facturen versturen wij digitaal. U ontvangt een mail met een link om het bedrag direct via iDeal te voldoen. Heeft u vragen over de factuur of over betaling? Stuur dan een mail naar [email protected].