Kalsbeek College Menu Openen

Studieboeken & Financiële zaken

Studieboeken & Financiële zaken

Gesubsidieerde schoolboeken

De school krijgt een vergoeding van de overheid om de schoolboeken gratis aan leerlingen te verstrekken. Het Kalsbeek College zorgt voor aanschaf en verzending. Je nieuwe schoolboeken worden voor de 1e schoolweek thuisbezorgd door OsingadeJong (OdJ). Je hoeft de boeken dus niet zelf te bestellen, dat doen wij voor je. Wat je wel moet doen, is het pakket goed controleren. Let op dat de boeken die je ontvangt niet beschadigd of beschreven zijn en dat het pakket compleet is.

Voordat de boeken geleverd worden, vragen wij de ouders van nieuwe leerlingen namelijk om een gebruikersovereenkomst te tekenen. U krijgt deze gebruikersovereenkomst in juni, na de kennismakingsdag van de brugklasleerlingen.

Naast boeken heeft een leerling nog meer schoolspullen nodig. Woordenboeken, rekenmachines en agenda’s worden niet door de overheid vergoed en zijn dus niet gratis. Deze spullen moet u zelf aanschaffen. Voordat het schooljaar begint, krijgt u van ons een lijst met extra leermiddelen. Op onze site staan de extra leermiddelen die brugklasleerlingen nodig hebben.

Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten