Kalsbeek College Menu Openen

Studieboeken & Financiële zaken

Studieboeken & Financiële zaken

Gesubsidieerde schoolboeken

De school krijgt een vergoeding van de overheid om de schoolboeken gratis aan leerlingen te verstrekken. Het Kalsbeek College zorgt voor aanschaf en verzending. Je nieuwe schoolboeken worden voor de 1e schoolweek thuisbezorgd door OsingadeJong (OdJ). Je hoeft de boeken dus niet zelf te bestellen, dat doen wij voor je. Wat je wel moet doen, is het pakket goed controleren. Let op dat de boeken die je ontvangt niet beschadigd of beschreven zijn en dat het pakket compleet is.

Voordat de boeken geleverd worden, vragen wij de ouders van nieuwe leerlingen namelijk om een gebruikersovereenkomst te tekenen. U krijgt deze gebruikersovereenkomst in juni, na de kennismakingsdag van de brugklasleerlingen.

Naast boeken heeft een leerling nog meer schoolspullen nodig. Woordenboeken, rekenmachines en agenda’s worden niet door de overheid vergoed en zijn dus niet gratis. Deze spullen moet u zelf aanschaffen. Voordat het schooljaar begint, krijgt u van ons een lijst met extra leermiddelen. Op onze site staan de extra leermiddelen die brugklasleerlingen nodig hebben.