Kalsbeek College

Liane den Haan

De meeste kinderen uit haar klas gingen naar de St. Jozef Mavo of de Minkema. Liane den Haan wilde graag nieuwe mensen ontmoeten. “En dus koos ik voor de Kalsbeek.”

Geschiedenis en Godsdienst
Liane is directeur-bestuurder bij ANBO, de belangenorganisatie voor senioren. Een pittige baan. Haar basis is gelegd op de Kalsbeek locatie Schilderspark, waar ze mavo en havo volgde. Met veel plezier denkt ze terug aan haar middelbare schooltijd: “Ik heb erg genoten van geschiedenis van de heer Roozenbeek. En Godsdienst van de heer Kraal was geweldig. Daar heb ik zoveel geleerd over de zingeving van het leven en de verschillende geloven in de wereld. Maar het meest gelachen heb ik bij de heer Jehee die toen Engels gaf.”

Ik heb zoveel geleerd over de zingeving van het leven.

Toekomstplannen
Dat ze iets met mensen wilde doen, wist ze al snel. “Ik had mijn toekomst al helemaal uitgedacht en wilde naar de Hogere Hotelschool in Zwitserland”, vertelt Liane, “maar uiteindelijk heb ik gekozen voor de studie Verpleegkunde en later Bedrijfskunde.

Grenzen bewaken
Tijdens haar Kalsbeek-tijd leek het regelmatig dat ze dingen moest leren waarvan ze dacht: “Wat moet ik ermee…” Maar stelt ze: “Later komt al die kennis weer van pas. Het is belangrijk om je eigen grenzen te bewaken en goed voor jezelf op te komen.”

Over Liane
Naam Liane den Haan
Geboortedatum 24 augustus 1967
Zat op de Kalsbeek: van 1979 tot 1983
Locatie Schilderspark
Opleiding mavo / havo
Studie Verpleegkunde en Bedrijfskunde
LinkedIn LinkedIn-profiel LIane
ANBO-directeur Liane den Haan

Kalsbeek College: 1979-1983

Naar overzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.