Kalsbeek College

Kalsbeek is EPAS-school!

Op vrijdag 30 november is het Kalsbeek College geaccrediteerd tot European Parliament Ambassador School. Een mooie erkenning voor de inspanningen van collega’s, Denktank (oud-Juniors) en Junior Ambassadors.

De plaquette en de vlag werden aan mevrouw Hoogvliet (plv. locatiedirecteur) en de heren Van Rooijen en Van den Oever (Senior Ambassadors) uitgereikt door Caroline Nagtegaal (Europarlementariër voor de VVD).

Meer weten over EPAS
Benieuwd wat je leert bij het European Parliament Ambassador School (EPAS) programma? En welke leuke activiteiten erbij horen? Lees meer over EPAS.

Naar nieuwsoverzicht

WhatsApp met het Kalsbeek

Heb jij nog vragen over het Kalsbeek College? Wij beantwoorden deze graag! Stuur je vraag via WhatsApp naar 06-59958210.
Sluiten

Proeflessen

Ben je benieuwd naar onze school? Dan wil je vast weten hoe de school er van binnen uitziet, hoe de sfeer is en of je je er thuis voelt. Onze open dag was op zaterdag 20 januari. Maar er is nog een moment om te komen kijken: tijdens de proeflessen. Alle groep 8-leerlingen zijn hier van harte welkom!

Aanmelden
Je kiest zelf de vakken die je die middag wil volgen. Benieuwd waar je uit kan kiezen? Kijk op www.kalsbeek.nl/proeflessen en schrijf je in!

De inschrijving sluit op woensdag 14 februari, zodat wij de roosters voor alle leerlingen kunnen klaarmaken.
Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

Sluiten